Produse pentru baie

Produse vizualizate

Nuby Olita 3 in 1

9755

Nou

3 in 1

Detalii

178,50 lei

Informații

Nuby Olita 3 in 1

• Olita

• Reductor pentru toaleta, adaptabil tuturor tipurilor de WC

• Treapta antiderapanta

INSTRUCTIUNI: Ridicati capacul olitei si ajutati copilasul sa se aseze pe ea. GOLIREA OLITEI: Desprindeti vasul de colectare si goliti-l in toaleta adultilor. Curatati bine vasul de colectare si asezati-l inapoi in olita.

CURATAREA OLITEI: Curatati olita si reductorul in mod regulat, cu apa calduta si sapun si apoi stergeti toate partile componente cu o carpa moale.

UTILIZAREA CA TREAPTA: Inchideti capacul pentru a utiliza produsul ca treapta. Treapta poate fi folosita atat la chiuveta, cat si oriunde altundeva in casa.

PENTRU TRANZITIA LA TOALETA: Desprindeti reductorul si asezati-l pe toaleta adultilor. Apasati reductorul pentru a se aseza pe pozitie. Pentru sanatatea si siguranta copilului dumneavoastra:

ATENTIE! Utilizati acest produs intotdeauna sub supravegherea unui adult. Verificati produsul inainte de fiecare utilizare. Aruncati produsul la primul semn de deteriorare sau deformare. Utilizati acest produs doar pe suprafete plane. Capacul nu este un spatar. Nu permiteti copilului sa se sprijine cu spatele pe capacul deschis al olitei.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Nuby Olita 3 in 1

Nuby Olita 3 in 1

3 in 1

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: