Oferte speciale

Pompe pentru san

Produse noi

Produse vizualizate

Medela Symphony

024.0101

Nou

Pompa Profesionala pentru san

Detalii

9 996,00 lei

Tabel date

Taxa verdeinclusa in pret

Informații

Solutii complete pentru alaptare 

Gama de produse Medela are la baza peste 30 de ani de cercetari. In toti acesti ani, Medela si-a axat eforturile pe intelegerea nevoilor mamei sip e comportamentul bebelusului. Sanatatea lor, nevoile si cererile lor in timpul perioadei de alaptare sunt central intregii activitati Medela. Au studiat intensive caracteristicile laptelui matern, metoda prin care bebelusul se hraneste si schimbarile din corpul unei femei in timpul alaptarii. Toate cunostintele accumulate au fost folosite pentru crearea unui system complet de solutii pentru alaptare. Indiferent de problema aparuta, Medela ofera solutii bazate pe cercetare, expertiza, inovatie si profesionalism.

Fiecare picatura conteaza

In primele zile dupa nastere, cantitatea de lapte matern este limitata. In aceasta perioada, bebelusii sug mai neregulat, rapid si cu pauze mai lungi. Acest lucru este important pentru mamele bebelusilor prematuri, care nu au parte de stimulare din partea bebelusului. In urma mai multor ipoteze, cercetari si studii clinice, s-a ajuns la rezultate remarcabile in ceea ce priveste productia de lapte, care a fost crescuta semnificativ. Utilizarea combinata a unui mod de initiere si a tehnologiei bifazice (2-Phase Expression) ajuta mamele sa produca suficent lapte, cat sa isi poata hrani bebelusii prematuri exclusiv cu lapte matern.

Pompe pentru san cu tehologie de top

Pentru a asigura lapte matern nou-nascutilor , pompele Medela profesionale pentru san ofera mamelor sustinere atunci cand nu au suficient lapte, cand mameloanele sunt dureroase sau cand au un bebelus nascut prematur.

 

UTILIZARE USOARA

Un singur variator pentru ajustarea individuala a nivelului vacuumului

 

SIGUR DE FOLOSIT

Garanteaza un nivel ridicat de igiena prin protectii impotriva varsarii

 

SILENTIOASA

Motorul fara vibratii asigura o functionare fara zgomote.

 

Cu tehnologia moderna 2-Phase Expression, Symphony este o pompa pentru san multi-user destinata utilizarii in spitale. Este ideala pentru mamele care au nevoie de sedinte de pompare frecvente. Ofera mamei o senzatie naturala, impreuna cu un nivel ridicat de eficienta.

seturi Symphony

Produsul prezentat nu include si seturi de pompare, acestea se achizitioneaza separat.

Fabricata in Elvetia

Dispozitiv medical

Garantie 3 ani

Imaginile sunt cu caracter informativ si nu reprezinta obligatii contractuale.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Medela Symphony

Medela Symphony

Pompa Profesionala pentru san

Scrieţi o recenzie