Oferte speciale

Ingrijirea picioarelor

Produse vizualizate

efasit® SPORT 4 in 1 EXTREME Măriţi imaginea

efasit® SPORT 4 in 1 EXTREME

5520

Nou

Spray antitranspirant pentru picioare

150 ml  ℮

Detalii

18,39 lei

Informații

 efasit® SPORT 4 in 1 EXTREME Spray antitranspirant pentru picioare150 ml

Art. Nr. 5520

24h de protectie fara urme pe piele!

Fara alcool

4 functii intr-un singur produs: efect dezodorizant, antitranspirant, racoritor si previne aparitia ciupercii piciorului (picior de atlet)

Previne aparitia micozei piciorului (picior de atlet) si transpiratia excesiva a picioarelor.

Are efect dezodorizant si mentolul racoritor are rolul de a revigora si calma picioarele, neutralizand mirosurile neplacute.

Este ideal pentru persoanele carora le transpira picioarele, inainte de purtarea incaltamintei sportive, de lucru sau a celei care nu permite aerisirea picioarelor. Pulverizati temeinic pe picioare de 1-2 ori pe zi, inclusiv zonele dintre degete. Agitati inainte de utilizare!

 

Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune, poate exploda daca este incalzit. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Pastrati la distanta de surse de aprindere, suprafete incinse si nu fumati in timpul utilizarii. Nu pulverizati catre o flacara sau corpuri incandescente.

Nu incercati sa perforati recipientul si nu il ardeti, nici atunci cand este gol. Protejati de razele directe ale soarelui si temperaturi de peste 50°C.

Utilizati doar in aer liber sau in spatii foarte bine ventilate. Nu inhalati aerosolul. Nu pulverizati catre ochi si nici pe pielea iritata. In caz de inghitire, cereti imediat sfatul medicului si prezentati eticheta produsului. Asigurati-va ca recipientul este perfect golit inainte sa il aruncati.

 EXTREM DE INFLAMABIL

 

 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

efasit® SPORT 4 in 1 EXTREME

efasit® SPORT 4 in 1 EXTREME

Spray antitranspirant pentru picioare

150 ml  ℮

Scrieţi o recenzie