Oferte speciale

Igiena si ingrijire

Produse noi

Produse vizualizate

Nuby Kit pentru ingrijirea unghiilor 0+

Nou

Perfect de la nastere!

Detalii

28,56 lei

Informații

Nuby Kit pentru ingrijirea unghiilor 0+

Luv n’care se straduieste sa ofere accesorii de calitate necesare ingrijirii simple si sigure a bebelusului dumneavoastra. Kit-ul pentru ingrijirea unghiilor bebelusului contine o unghiera, o pila pentru unghii si o forfecuta cu varf rotunjit si manere din plastic. Sunt special dimensionate pentru unghiile bebelusului si sunt usor de utilizat de catre un adult.

ATENTIE: Acest produs nu este o jucarie. Utilizati intotdeauna produsul doar sub supravegherea unui adult. Feriti-va de partile ascutite, chiar daca varful este rotunjit. Nu lasati componentele nefolosite la indemana copiilor. Nu utilizati acest produs in cazul in care o parte este deteriorata sau lipseste. Copilul s-ar putea rani. Inainte de fiecare utilizare verificati montajul si strangeti daca este necesar. Cititi cu atentie instructiunile inainte de prima utilizare si pastrati-le pentru referinte ulterioare.

UTILIZARE: Se taie unghia copilului in forma curbata si nu prea scurta. Unghiile de la picioare se taie drept pentru a evita incarnarea acestora. Dupa taierea unghiilor, piliti-le pentru a evita ranirea datorita eventualelor colturi ascutite ramase. Toate produsele de ingrijire Luv n’care sunt facute din materiale sigure, durabile si non-toxice, pentru a depasi cerintele reglementarilor si standerdelor de siguranta.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Nuby Kit pentru ingrijirea unghiilor 0+

Nuby Kit pentru ingrijirea unghiilor 0+

Perfect de la nastere!

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: