Oferte speciale

Igiena orala copii

Produse vizualizate

Dentistar STOPPi

Nou

Dentistar STOPPi este util la finalul perioadei de suzeta, deoarece dezvata copilul de supt

Detalii

39,27 lei

Informații

 Dentistar STOPPi – Pentru renuntarea la suzeta

 

                           -dupa varsta de 2 ani   -fara BPA   - din silicon - fabricat in Germania

Art. 26200

 

DentistarSTOPPi este util la finalul perioadei de suzeta, deoarece dezvata copilul de supt.

 

Datorita formei sale, dispozitivul DentistarSTOPPi se potriveste perfect in gurita copilului.

Nici dintii frontali, nici limba nu vor fi afectati.

 

Cum se renunta la suzeta cu ajutorul STOPPi :

  1. Consecventa: Dupa varsta de 2 ani nu mai lasati copilul sa bage degetele in gura, nu ii mai oferiti suzeta si nici biberonul. Incercati sa folositi numai STOPPi.
  2. Durata procesului de dezvatare: Cateva saptamani sunt suficiente pentru ca obiceiurile daunatoare de supt sa fie uitate.
  3. Program: Folositi STOPPi la orele la care erau folosite suzeta sau alte produse similare.

 

Va rugam sa pastrati informatiile despre produs si instructiunile de utilizare. Pentru reclamatii: va rugam sa pastrati adresa producatorului/distribuitorului si numarul articolului.

Acest produs respecta norma EN 1400.

 

Banda semicirculara din silicon a dispozitivului STOPPi se asaza intre buze si dinti, iar scutul rotund cu inel ramane afara, ca la o suzeta. Banda este prevazuta cu 2 fasii mediene pentru muscat doar in dreptul dintilor laterali, incisivii fiind lasati liberi. Verificati, mai ales la inceput, daca STOPPi este corect pozitionat in gura.

 

Renuntarea la suzeta in al 2-lea an de viata al copilului dvs. este foarte importanta pentru dezvoltarea sanatoasa a dintilor acestuia. Este momentul in care trebuie stopat suptul degetului si/sau al suzetei. Cu cat este mai lunga perioada de supt, cu atat mai mult exista riscul deformarii danturii.

 

SFATURI UTILE:

Curatati temeinic dispozitivul STOPPi inainte de prima utilizare cu apa calda de la robinet. Dupa fiecare utilizare se spala sub jet de apa folosind o periuta. Nu se spala in masina de spalat vase si nici nu se sterilizeaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat, respectiv incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele.

Nu introduceti produsul in substante dulci sau medicamente, deoarece ar putea aparea carii dentare si in plus s-ar putea deteriora dispozitivul.

 

Pentru siguranta si sanatatea copilului dumneavoastra:

Atentie! Verificati dispozitivul inainte de fiecare utilizare. Aruncati-l de la primele semne de deteriorare sau uzura. Utilizati numai benzi/lanturi special concepute pentru suzeta si care corespund normei EN 12586. Niciodata nu atasati de STOPPi alte tipuri de benzi (panglici, snururi, etc.), deoarece copilul dvs. s-ar putea strangula cu ele!

 

Inlocuiti imediat Dentistar STOPPi daca s-a deformat, e lipicios sau daca prezinta fisuri sau urme evidente de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material.

Din motive de igiena si siguranta, schimbati dispozitivul dupa 1-2 luni de utilizare.

 

 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Dentistar STOPPi

Dentistar STOPPi

Dentistar STOPPi este util la finalul perioadei de suzeta, deoarece dezvata copilul de supt

Scrieţi o recenzie