Home

Produse noi

Produse vizualizate

bibi HAPPINESS - Suzeta cu tetina din silicon 0-2 luni

Nou

0-2 luni

Detalii

19,64 lei

Informații

bibi HAPPINESS Suzeta cu tetina din silicon 0-2 luni, cu forma naturala.

Art nr. 114000

Baza din PP fara inel, cu forma si marime potrivita pentru nou nascuti.

Potrivita 0-2 luni

Fara BPA

Instructiuni importante pentru utilizare

Inainte de prima folosire, fierbeti suzeta timp de 5 minute, lasati sa se raceasca si scurgeti prin presareorice rest de apa pentru asigurarea igienei. Inainte de fiecare utilizare, spalati suzeta cu apa calda. Nu inmuiati tetina in substante dulci sau medicamente, intrucat copilul poate dezvolta astfel carii. Suzetele se vor inlocui dupa una-doua luni de utilizare, din motive de igiena si siguranta. In cazul in care copilul dumneavoastra si-ar impinge intreaga suzeta in gura, ramaneti calmi. Chiar si in aceasta situatie extrema, gaurile de ventilatie ale suzetei vor da posibilitatea copilului dumneavoastra sa respire. Datorita designului sau special, inghitirea suzetei nu este posibila. Scoateti cu grija suzeta din gura cat mai usor posibil. Nu utilizati suzeta pe post de tetina.

Pentru siguranta copilului tau - ATENTIE!

Verificati cu atentie inainte de fiecare utilizare. Trageti de suzeta in toate directiile. Aruncati suzeta la primele semne de deteriorare sau uzura. Utilizati numai lanturi de sustinere destinate acestui scop, testate conform EN 12586.

Nu atasati alte panglici sau snururi de suzeta; copilul dumneavoastra poate fi strangulat cu acestea. Nu expuneti niciodata o suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o lata sursa de caldura.Nu o puneti in solutie dezinfectanta (solutie de sterilizare) mai mult timp decat cel recomandat, deoarece acest lucru poate deteriora tetina suzetei. Nu lasati capacul detasabil de protectie (daca este disponibil) la indemana copiilor - pericol de sufocare si leziuni la nivelul gurii. A nu se spala in masina de spalat vase.

Produs conform EN 1400

Simbolurile de pe ambalaj: Capac de protectie, 1. 0-2 luni masura suzetei, 2. tetina cu forma naturala, 3. bazaErgoComfort, 4. proeminente SensoPearls,  5. circulatia aerului Bibi airflow, 6. suzeta echilibrata

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

bibi HAPPINESS - Suzeta cu tetina din silicon 0-2 luni

bibi HAPPINESS - Suzeta cu tetina din silicon 0-2 luni

0-2 luni

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: