Oferte speciale

Home

Produse noi

Produse vizualizate

KIT COMPLET MEDELJET PLUS

92652

Nou

Potrivit pentru Medel Professional

Detalii

58,31 lei

Informații

 

Medeljet Plus Kit – Accesorii pentru aerosoloterapie

Art. 92652

Potrivit pentru Medel Professional

Contine: • Recipient pentru medicament Medeljet Plus • Piesa pentru gura • Piesa pentru nas • Masca cu profil moale pentru adulti • Masca cu profil moale pentru copii • Tub pentru aer • 5 filtre pentru aer (de rezerva)

Medeljet Plus (recipientul pentru medicament) este un nebulizator cu o eficienta ridicata datorata sistemului dublu de valve, care se inchid/deschid in timpul respiratiei. Aburul fin (1) este produs de aerul comprimat (3). Valva nebulizatorului (2) (de inhalare) se deschide atunci cand pacientul inspira (fig.1) permitand un flux de aer suplimentar (5); ca rezultat, rata de nebulizare creste. Valva piesei de gura (4) (de expirare) se deschide atunci cand pacientul expira (fig.2); ca rezultat, pierderea si contaminarea medicamentului sunt minime.

Curatare si dezinfectare

Inainte de prima utilizare si dupa fiecare tratament:

Dezmembrati recipientul pentru medicament rotind capacul in sens invers acelor de ceasornic si scoateti conul de transmitere a medicamentului. Spalati componentele recipientului si piesa sau masca utilizata folosind apa de la robinet, apoi lasati-le in apa fierbinte timp de 5 minute. Lasati-le sa se usuce bine apoi reasamblati partile recipientului si conectati-l cu tubul de iesire a aerului.

Nu fierbeti si nu autoclavati tubul pentru aer.

Sterilizare:

In loc de apa fierbinte pot fi folosite solutii de sterilizare la rece, urmand instructiunile de utilizare ale producatorului acestora.

Distribuitor: Superfood Company SRL, Str. Izlazului nr. 3, 077145 Pantelimon, Jud. Ilfov, Romania Tel: 021.352.01.67, www.superfood.ro

 

 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

KIT COMPLET MEDELJET PLUS

KIT COMPLET MEDELJET PLUS

Potrivit pentru Medel Professional

Scrieţi o recenzie