Oferte speciale

Home

Produse noi

Produse vizualizate

LANT SUZETA BIBI -I LOVE PAPA- Măriţi imaginea

LANT SUZETA BIBI -I LOVE PAPA-

115048

Nou

Varsta 0+

Detalii

26,18 lei

Informații

Produs fara Bisfenol A.

Snurul Bibi pentru suzeta se poate prinde in siguranta de hainele bebelusului. Prevazut cu un cleste care poate fi actionat cu o singura mana. Suzeta nu se mai pierde si ramane curata. Spalati snurul cu apa calduta si sapun. Nu fierbeti si nu sterilizati la aburi. Nu spalati in masina de rufe sau vase. Nu pastrati snurul in lumina directa a soarelui (ex. pe bordul masinii).

Pentru siguranta copilului dvs. ATENTIE! Verificati snurul inainte de fiecare utilizare. Aruncati snurul la primul semn de deteriorare. Nu incercati sa prelungiti snurul. Niciodata nu atasati in continuarea snurului panglici, fire sau cordoane. Pericol de strangulare. ATENTIE! Atasati snurul doar de haine. Folositi snurul doar sub supraveghere. Nu il folositi in landou, tarc sau patut atunci cand bebelusul doarme! Snurul pentru suzeta nu este o jucarie si nu trebuie sa fie folosit in acest fel si nici pe post de inel de dentitie. Va rugam sa pastrati informatiile producatorului.

 

Importator/Distribuitor: Superfood Company SRL – str. Izlazului nr.3, 077145 Pantelimon, Jud. Ilfov, tel:021/352.01.67(68)

 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

LANT SUZETA BIBI -I LOVE PAPA-

LANT SUZETA BIBI -I LOVE PAPA-

Varsta 0+

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: