Confidentialitate

 

Superfood Company SRL si site-ul primele-cumparaturi.ro detinut de acesta, respecta confidentialitatea datelor introduse de dvs. pe site-ul nostru. Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nici o forma.

Site-ul nostru nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Superfood Company SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Scopul colectarii datelor este:

  • procesarea comenzilor;
  • solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
  • realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din site-ul nostru si ale distribuitorilor
  • transmiterea pentru utilizatorii care si-au manisfestat accesptul, de mesaje promotionale, newslettere si alte informari legate de activitatea, produsele si promotiile primele-cumparaturi.ro

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea emiterii facturii fiscale si implicit a finalizarii comenzii.

Alte informatii inregistrate sunt destinate strict utilizarii de catre Sc Superfood Company SRL si nu sunt comunicate tertilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, catre office@primele-cumparaturi.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.