Categorii produse

Produse noi

Produse vizualizate

SensaTONE – Stimulator pentru planseul pelvian

4122

Nou

SensaTONE – Stimulator pentru planseul pelvian Stimuleaza planseul pelvian

Detalii

Acest produs nu mai este în stoc

273,70 lei

Tabel date

Taxa verdeinclusa in pret

Informații

  •   Trateaza incontinenta pe baza de efort, de urgenta si incontinenta mixta
  •   Este recomandat de profesionisti
  •   Utilizarea este sigura si usoara
  •   4 programe presetate
  •   Display mare LCD
  •   Unitate foarte usoara

Sensa TONE de la Body Clock este un Stimulator digital pentru planseul pelvian (SPP) foarte simplu si puternic in acelasi timp. Unitatea compacta si eleganta a fost conceputa pentru a fi utilizata de femei de toate varstele pentru a ajuta la intarirea muschilor planseului pelvian si pentru tratarea incontinentei.

Ca orice alt muschi din corp, muschiul planseului pelvian devine mai puternic pe masura ce este stimulat. Femeile care au muschiul planseului pelvian puternic au un control mai mare asupra vezicii urinare, un tonus vaginal crescut si senzatii mai placute in timpul relatiilor sexuale. De asemenea SPP ajuta in recuperarea post-natala.

Incontinenta - Secretul dezvaluit

Una din 3 femei sufera de o forma de incontinenta in timpul vietii. Aceasta poate aparea oricand, mai ales dupa o nastere. Gravitatea incontinentei poate varia de la persoana la persoana, si desi nu reprezinta o amenintare foarte mare la adresa sanatatii, ea poate crea depresii, izolare sau dureri.

Incontinenta- Precizari:

Exista trei tipuri de incontinenta:

-  Incontinenta pe baza de efort – apare atunci cand se stranuta, se tuseste, se rade, se ridica sau in timpul exercitiilor si se manifesta prin eliminarea unei cantitati mici de urina.

-  Incontinenta de urgenta – se manifesta prin nevoia urgenta, brusca si incontrolabila de a urina.

-  Incontinenta mixta – o combinatie intre incontinenta de urgenta si cea pe baza de efort. 

Cum functioneaza SPP?  SPP este o metoda de transmitere a unor impulsuri electrice blande prin intermediul unei sonde interne vaginale pentru contractarea si relaxarea muschilor planseului pelvian.

 

Cum ma va ajuta SensaTONE ? Sensa TONE este conceput pentru a stimula si a intari muschii planseului pelvian. Are 4 programe presetate, fiecare tratand un anumit tip de incontinenta. Sonda interna furnizata va asigura stimularea zonei dorite.

 

Contraindicatii: Nu folositi Sensa TONE in timpul sarcinii. Poate fi folosit cel mai devreme la 12 saptamani dupa nastere. Unitatile SPP nu trebuie folosite de pacientii care folosesc un stimulator cardiac. Pacientii cardiaci ar trebui sa consulte un medic inainte de utilizare. Nu folositi niciodata pentru a trata dureri nediagnosticate intrucat acestea pot necesita tratament de urgenta.  Sensa TONE NU trebuie sa fie folosit in timpul condusului sau al folosirii unor aparate periculoase.

Pachetul include: 1 unitate Sensa TONE, 1 sonda vaginala Sensa TONE, 1 fir conductor, 1 pliculet cu gel lubrifiant, 2 baterii tip AAA, 1 saculet pentru depozitare, snur pentru agatare. 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

SensaTONE – Stimulator pentru planseul pelvian

SensaTONE – Stimulator pentru planseul pelvian

SensaTONE – Stimulator pentru planseul pelvian Stimuleaza planseul pelvian

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: