Oferte speciale

Categorii produse

Produse noi

Produse vizualizate

Babycare TENS Obi TENS

4113

Nou

Babycare TENS Obi TENS – Remediu nemedicamentos pentru atenuarea durerii din timpul travaliului si a multor alte tipuri de dureri

Detalii

Acest produs nu mai este în stoc

273,70 lei

Tabel date

Taxa verdeinclusa in pret

Informații

  •   TENS digital pentru travaliu
  •   Recomandat de moase
  •   Buton ‘’boost’’ pentru contractii
  •   4 electrozi mari autoadezivi
  •   Poate trata durererile post-natale
  •   Extrem de usor de utilizat
  •   Display mare LCD

 

Obi TENS este o unitate obstetrica TENS simpla si puternica, perfecta pentru calmarea nemedicamentoasa a durerilor din timpul travaliului. Are 2 moduri presetate: unul pentru utilizarea in timpul contractiilor, celalalt pentru perioada dintre contractii.

 

Ce este TENS?

TENS este acronimul pentru Stimulare Nervoasa Electrica Transcutanata. Prin intermediul electrozilor adezivi, impulsurile sunt transmise prin piele pentru a reduce senzatia de durere.

 

Cum functioneaza Obi TENS?

La debutul travaliului, aplicati cei 4 electrozi pe spate urmand instructiunile de utilizare si porniti dispozitivul. Veti simti o senzatie pulsatorie placuta. Aceasta va contribui la cresterea endorfinelor proprii, ce contribuie la atenuarea durerii. In timpul contractiei, apasati butonul ‘’boost’’ pentru cresterea puterii necesare atenuarii durerii. La sfarsitul contractiei, apasati din nou butonul ‘’boost’’ si restartati ciclul.

 

Intrebari frecvente despre OBI TENS

Pot folosi orice unitate TENS? Nu, Obi TENS este special conceput pentru nastere. Foloseste electrozi mari si este dotat cu butonul ‘’boost’’ pentru contractii.

 

Este OBI TENS sigur? Da, este special conceput pentru travaliu.*

 

Obi TENS poate fi folosit in paralel cu alte metode de atenuare a durerii? Da, in combinatie cu substante gazoase sau petidina. TENS nu poate fi folosit in apa.

 

Pot folosi Obi TENS dupa nastere? Da. Obi TENS poate fi folosit pentru dureri de spate, durere de umar si pentru multe alte dureri.

 Electorzi pentru electrostimulare

*Contraindicatii: unitatile TENS nu trebuie folosite de catre pacientii care folosesc un stimulator cardiac. Femeile insarcinate si pacientii care sufera de probleme cardiace ar trebui sa consulte un medic inainte de utilizare. Nu folositi niciodata pentru a trata dureri nediagnosticate, intrucat acestea pot necesita un tratament de urgenta. Obi TENS NU trebuie sa fie folosit in timp ce conduceti vehicule sau in timpul manipularii de utilaje.

 

Pachetul include: unitate Obi TENS, 4 electrozi autoadezivi, 2 seturi de fire conductoare (unul pentru utilizare si unul de rezerva), 4 baterii tip AAA (2 pentru utilizare, 2 de rezerva), saculet pentru depozitare, cordon pentru gat, manual de utilizare.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Babycare TENS Obi TENS

Babycare TENS Obi TENS

Babycare TENS Obi TENS – Remediu nemedicamentos pentru atenuarea durerii din timpul travaliului si a multor alte tipuri de dureri

Scrieţi o recenzie