Oferte speciale

Categorii produse

Produse noi

Produse vizualizate

Cadou Rock Star Baby (RSB): Heart & Wings Măriţi imaginea

Cadou Rock Star Baby (RSB): Heart & Wings

90103

Nou

Cadou Rock Star Baby (RSB):  Heart & Wings  

Componenta: Biberon 250 ml din PA, 3 suzete din PP talia 2 (3 - 24 Luni), banda pentru suzeta.

Detalii

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

124,95 lei

Tabel date

CompositionsPolipropilena (PP) BPA free

Informații

Biberon Rock Star Baby 250 ml, din poliamida (PA), fara BPA

 

Recomandari importante

Prepararea hranei pentru sugar se va face numai conform recomandarilor producatorului. Incet si cu rabdare, din luna a 5-a invatati sugarul  sa foloseasca o cana in loc de biberon.

Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.:  ATENTIE!

Continutul biberonului se consuma numai sub supravegherea unui adult! Sub nici o forma sa nu se foloseasca biberonul pe post de suzeta.

 

Suptul continuu si prelungit al lichidelor din biberon poate afecta dintisorii, si pot cauza carii (dinti stricati).  Acest lucru e valabil in special in cazul alimentelor si al  bauturilor indulcite, al sucurilor acidulate din fructe si legume. Nu inmuiati teina in medicamente.

 

Biberoanele din sticla se pot sparge!Biberoanele din sticla sunt igienice si nepoluante pentru mediul inconjurator, dar nu se recomanda sa fie lasate in mainile  sugarilor - pericol mare de ranire in caz de spargere.

 

Toate partile componente neutilizate nu trebuie lasate la indemana copiilor! Partile mici ar putea fi inghitite, existand pericol de sufocare.

 

Dezinfectati sticla, tetina si accesoriile inainte de prima utilizare tinandu-le timp de 5 min. in apa fiarta.  Dupa fiecare utilizare biberonul, tetina si accesoriile se clatesc temeinic sub jet de apa si se spala cu detergent de vase, iar regulat se dezinfecteaza prin fierbere cca. 3 min., dar nu in oala sub presiune sau in cuptorul cu microunde.  Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a diminua deteriorarea materialelor. Toate partile componente se pot curata in masina de spalat vase, dar noi va recomandam sa nu o utilizati, deoarece detergentul special utilizat ar putea deteriora materialele.

 

Verificati tetina si biberonul inainte de fiecare folosire. Pentru tetina: Incercati rezistenta la rupere tragand de ea in diferite directii. Pastrati tetinele departe de lumina soarelui, surse de caldura sau solutii dezinfectante deoarece pot ataca materialul.

 

La aparitia primelor semne de uzura schimbati imediat tetina - risc de sufocare !

Oricum, din motive de igiena si siguranta tetinele se inlocuiesc cam dupa 2 luni de utilizare.

 

Tetinele din cauciuc natural (latex), ar putea cauza reactii alergice sugarilor. In cazul eventualelor zgarieturi sau fisuri ale biberonului, acesta se poate sparge, iar  continutul fierbinte ar putea rani sugarul.

 

In nici un caz  a nu se incalzi biberonul inchis cu hrana in el in cuptorul cu microunde - pericol de explozie sau deteriorare. In plus, datorita incalzirii inegale a continutului exista riscul ca sugarul sa se opareasca.

 

Biberoanele noastre din plastic sunt foarte potrivite pentru congelarea laptelui matern.

Acest produs este in concordanta cu EN 1400.  Pastrati instructiunile de folosire.

 

Suzete Rock Star Baby din polipropilena(PP), talia 2 (3-24 luni)

 

Acest produs este in concordanta cu EN 1400. Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A. Talia 2 pentru copii de pana la maximum 3 ani. Din motive de ortodontie nu se recomanda folosirea unei suzete cu tetina de dimensiuni mai mari. Pentru igiena si siguranta, schimbati tetina cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

 

Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei.  Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda . Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele. Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat!

Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii. Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material. Din motive de igiena si siguranta, schimbati suzeta dupa 1-2 luni de utilizare.

Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice.

 

Banda pentru suzeta - Rock Star Baby

 

Pentru a atasa suzeta de haine de maximum 3mm grosime.

Acest produs este in concordanta cu EN 12586:2007(D).

Pentru siguranta copilului dvs: ATENTIE! Acest articol nu este o jucarie.

 Nu-l lasati niciodata la indemana copilului.

Verificati temeinic produsul inainte de fiecare utilizare.

Aruncati-l de la primele semne de uzura sau slabire.

Nu prelungiti niciodata banda pentru suzeta. ! Curatati cu o carpa umeda si apoi uscati.

 

Ambalajul nu este o jucarie. Nu-l lasati la indemana copilului!

 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Cadou Rock Star Baby (RSB): Heart & Wings

Cadou Rock Star Baby (RSB): Heart & Wings

Cadou Rock Star Baby (RSB):  Heart & Wings  

Componenta: Biberon 250 ml din PA, 3 suzete din PP talia 2 (3 - 24 Luni), banda pentru suzeta.

Scrieţi o recenzie