Oferte speciale

Categorii produse

Produse noi

Produse vizualizate

Medela Corectoare pentru mamelon Măriţi imaginea

Medela Corectoare pentru mamelon

008.0228

Nou

POt fi folosite incepand cu saptamana 30/32 de sarcina

Detalii

71,58 lei

Informații

Medela Corectoare pentru mamelon  008.0228

 

Pentru formarea mameloanelor plate sau inversate in vederea alaptarii

 

Medela: Alegerea nr. 1 in spitale si pentru mame.

Folositi produsele inovative Medela Breast Care pentru mai mult confort la alaptare.

Corectoarele Medela pentru mamelon ofera un confort unic la purtare.

Forma discreta si membrana flexibila din silicon, delicata cu pielea, le fac placute si invizibile pe sub haine. Orificiile pentru ventilatie din partea de sus a scoicii permit aerului sa circule, prevenind umiditatea si in plus pot favoriza vindecarea.

 

Corectorul pentru mamelon pregateste mamelonul plat sau inversat/infundat pentru alaptare. Mameloanele plate sau inversate pot face alaptarea dificila. Unii bebelusi intampina dificultati la suptul de la un astfel de mamelon, provocand durere la nivelul acestuia. Presiunea delicata aplicata de membrana din silicon pe areola, determina mamelonul sa iasa treptat in afara. Corectarea poate fi inceputa din timpul sarcinii (incepand cu saptamana 30/32). Incepeti sa purtati corectorul pentru mamelon o ora pe zi crescand durata treptat pana la 8 ore zilnic, iar dupa nastere purtati-le intre alaptari (1/2-1 ora inainte de alaptare). Evitati sa le purtati noaptea pentru a evita aparitia punctelor sensibile datorita presarii.   

 

Asamblare si utilizare: Puneti membrana din silicon pe scoica. Asigurati-va ca este bine prinsa de jur imprejur. Puneti corectorul asamblat in sutien, cu deschiderea membranei din silicon centrata pe mamelon si cu orificiile pentru ventilatie in sus. Recomandam folosirea unui sutien pentru alaptat cand purtati corectoarele; acesta este mai spatiossi corectorul va fi mai confortabil.  

Atentie: Nu hraniti bebelusul cu laptele colectat in corector. Aruncati-l!

 

Instructiuni de utilizare: Inainte de prima utilizare si apoi zilnic: Puneti corectoarele dezasamblate intr-un vas mic umplut cu apa rece. Se recomanda apa distilata. Daca folositi apa de la robinet, se poate adauga o lingurita de sare de lamaie pentru a evita formarea calcarului. Puneti vasul pe foc si fierbeti 5 minute. Scurgeti apa si puneti componentele la uscat pe o carpa curata.

 

Dupa fiecare utilizare: Separati componentele. Scoicile si membranele trebuie sa fie spalate cu o solutie delicata de curatare, clatite abundent cu apa rece si uscate pe o carpa curata. Nota: Scoicile si membranele pot fi puse in masina de spalat vase, in autoclava sau sterilizate la rece.

 

Materiale: Scoica: Polipropilena / Membrana: silicon

 

Reciclarea deseurilor: Conform reglementarilor locale in domeniu. Semn CE conform 93/42/EEC;

Fabricat in Elvetia

Produsul poate diferi de imagine. 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Medela Corectoare pentru mamelon

Medela Corectoare pentru mamelon

POt fi folosite incepand cu saptamana 30/32 de sarcina

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: