Cani si pahare

Produse noi

Produse vizualizate

Nuby Pahar Stop Picatura, 18+

Nou

Nuby Pahar Stop Picatura, 360ml 18+

Detalii

30,64 lei

Informații

Nuby Pahar Stop Picatura, 360ml 18+

Fara Bisfenol A

Conform normei: EN14350

Fara supape! Fara mizerie! Conceput pentru utilizare si manevrare usoara, atat pentru mama, cat si pentru copil. Paharul POP-UP™ este perfect pentru dezvatarea de biberon. Este ideal pentru copilul neobisnuit sa bea.Datorita formei unice a mustiucului moale din silicon, trecerea de la biberon la pahar este foarte usoara.

Mustiucul are un sistem integrat pentru aer care asigura o presiune constanta in pahar. Astfel copilul poate bea cu usurinta.

VARFUL MUSTIUCULUI este din silicon moale este special proiectat pentru prevenirea scurgerilor si picuratului.

Are flux variabil (vari-flow). Acesta permite lichidelor sa curga prin mustiuc atunci cand copilul suge. Mustiucul din silicon se inchide atunci cand suptul inceteaza. Se potriveste la aproape toate paharele Nuby.

PAHARUL: este fabricat dintr-un material plastic solid si este aproape incasabil in conditii normale de utilizare. Poate fi utilizat in cuptorul cu microunde pentru a incalzi lichidele. CURATARE: Inainte de prima utilizare, tineti-l in apa clocotita timp de 5 minute. Spalati toate elementele, inainte si dupa fiecare utilizare. Poate fi spalat in masina de spalat vase (numai in raftul superior) sau in apa calda cu un sapun bland. Se clateste bine. NU sterilizati paharele in sterilizatorul destinat special biberoanelor de sticla. Nu utilizati un burete aspru pentru a curata.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Nuby Pahar Stop Picatura, 18+

Nuby Pahar Stop Picatura, 18+

Nuby Pahar Stop Picatura, 360ml 18+

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: