Oferte speciale

Cani si pahare

Produse noi

Produse vizualizate

Baby Nova Pahar “sport”, 6+

Nou

Baby Nova Pahar “sport”, 36+

Art. 34116

Capacitate: 300ml 

Detalii

27,85 lei

Informații

 

Pahar cu inchidere ermetica si capat de baut tip „sport”, pe care copiii il pot manevra cu usurinta singuri. Paharul este foarte usor si incasabil. Capacul practic de protectie previne deteriorarea sau contaminarea paharului. Pentru copii activi cu varste incepand de la 3 ani. Realizat din materiale fara BPA.

ATENTIE! Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.: Intotdeauna folositi acest produs sub supravegherea unui adult. Suptul continuu si prelungit de fluide poate deteriora dantura. Intotdeauna verificati temperatura bauturii inainte de hranire.  Nu lasati componentele care nu sunt in uz la indemana copiilor. Componentele mici pot fi inghitite, existand riscul de inecare. Din motive de siguranta, mustiucul moale nu poate fi dezmembrat, deoarece exista pericolul acut de sufocare.

Curatare: Pentru igiena, inainte de prima utilizare, dezinfectati prin fierbere timp de 3 minute capacul ce contine mustiucul. Toate paharele fara desene pot fi fierte.  Paharele cu desene pe exterior trebuie sa fie spalate doar pe interior cu apa fierbinte si un detergent de vase bland, apoi clatite cu apa curata – nu se sterilizeaza la aburi.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Baby Nova Pahar “sport”, 6+

Baby Nova Pahar “sport”, 6+

Baby Nova Pahar “sport”, 36+

Art. 34116

Capacitate: 300ml 

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: