Oferte speciale

Cani si pahare

Produse noi

Produse vizualizate

Nuby Tritan-Pahar cu pai -Flip-It- 360ml +36

Nou

Nuby Tritan - Pahar cu pai –FLIP-IT™ - 360ml 36+

Art. 1288

Detalii

39,27 lei

Informații

 

Nuby Tritan - Pahar cu pai –FLIP-IT™ - 360ml 36+

Art. 1288

Fără Bisfenol A

„Bea pe drum”

Brandul de căni/pahare nr. 1 în lume*

Capac rabatabil ce păstrează paiul curat.

Paiul este potrivit și pentru articolul: 10324

Paiul nu este recomandat copiilor cu vârsta mai mică de 6 luni.

 

Conform normei: EN14350

(*bazat în parte pe date din industrie)

.................................

Citiți cu atenție instrucțiunile de mai jos:

PAHARUL: este fabricat din TRITAN iar paiul este din silicon. Poate fi utilizat în cuptorul cu microunde doar pentru a încălzi lichidele, fără capac și pai. CURĂȚARE: Înainte de prima utilizare, țineți-l în apă clocotită timp de 5 minute. Spălaţi toate elementele după fiecare utilizare. Poate fi spălat în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior) sau cu apă caldă și un detergent blând. Se clătește bine. Nu sterilizați paharele în sterilizatorul destinat special biberoanelor de sticlă. Nu utilizați un burete aspru pentru curățare. Nu introduceți într-un cuptor tradițional și nici în încălzitorul pentru biberoane.

Pentru siguranța și sănătatea copilului dvs.: ATENȚIE! Acest produs nu este o jucărie. A se utiliza întotdeauna sub supravegherea unui adult. Accidentele se pot produce atunci când copiii sunt lăsați singuri cu articole de băut, deoarece copilul a căzut sau pentru că produsul s-a desfăcut. Suptul continuu și prelungit de fluide va cauza carii dentare. Copiii mici pot face carii dentare chiar dacă beau băuturi neîndulcite. Cariile pot apărea în cazul în care copilului îi este permis să utilizeze paharul pe perioade lungi în timpul zilei și mai ales noaptea (când fluxul de salivă este redus) sau în cazul în care paharul este folosit pe post de suzetă. Niciodată nu folosiți paiele pe post de suzetă. Verificați întotdeauna temperatura alimentelor înainte de hrănire. Încălzirea în cuptorul cu microunde poate genera puncte cu temperaturi înalte. Testați paiele înaintea fiecărei utilizări, trăgând de ele în toate direcțiile. Aruncați-le în momentul în care încep să dea semne de deteriorare (lărgire, fisuri). Nu lăsați paiele în lumina directă a soarelui sau lângă alte surse de căldură. Nu le lăsați în substanțe dezinfectante mai mult decât este recomandat (urmați instrucțiunile de folosire ale dezinfectantului). Nu lăsați componentele paharului la îndemâna copiilor.

MOD DE UTILIZARE: Umpleți paharul cu lichid maximum ¾ și înșurubați capacul cu atenție pentru o închidere sigură. Încălziți în cuptorul cu microunde fără capac și pai. Aveți deosebită grijă când încălziți la microunde. Agitați întotdeauna alimentele încălzite pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii și testați temperatura înainte de servire. Nu utilizați produsul pentru băuturi carbogazoase. Acestea pot provoca presiune în pahar și pot deteriora paiul antiscurgere, provocând scurgeri.

Paiul nu este recomandat copiilor cu vârsta mai mică de 6 luni.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

 Nuby Tritan-Pahar cu pai -Flip-It- 360ml +36

Nuby Tritan-Pahar cu pai -Flip-It- 360ml +36

Nuby Tritan - Pahar cu pai –FLIP-IT™ - 360ml 36+

Art. 1288

Scrieţi o recenzie