Oferte speciale

Biberoane si cani

Produse noi

Produse vizualizate

Nuby Tritan Pahar stop picatura cu manere 360 straw 240ml 6+

Nou

Nuby Pahar cu mustiuc moale stop picatura cu manere si pai 360, 240ml, 6+

Art. 10446

Detalii

42,84 lei

Informații

Nuby Pahar cu mustiuc moale stop picatura cu manere si pai 360, 240ml, 6+

Art. 10446

Paharul

Fara Bisfenol A

Paharul este confectionat din TRITAN, material sigur, durabil si clar.

Paiul special 360⁰ permite folosirea paharului in orice pozitie si impiedica inghitirea aerului.

Brandul de cani/pahare nr. 1 in lume*

 

Cititi cu atentie instructiunile de mai jos:

Noua gama de pahare CLIK IT!™ Nuby ofera o tehnologie antiscurgere vizibila si sonora (capacul se insurubeaza pana se aude un clic), care permite parintilor sa nu isi mai faca griji cu privire la scurgeri!

Fara supape! Fara mizerie! Conceput pentru utilizare si manevrare usoara, atat pentru mama, cat si pentru copil. Paharul NO-SPILL™ este perfect pentru dezvatarea de biberon. Este ideal pentru copilul neobisnuit sa bea.Datorita formei unice a mustiucului moale din silicon, trecerea de la biberon la pahar este foarte usoara.

Mustiucul are un sistem integrat pentru aer care asigura o presiune constanta in pahar. Astfel copilul poate bea cu usurinta.

MUSTIUCUL din silicon moale este special proiectat pentru prevenirea scurgerilor si picuratului.

Are flux variabil (vari-flow). Acesta permite lichidelor sa curga prin mustiuc atunci cand copilul suge. Mustiucul din silicon se inchide atunci cand suptul inceteaza. Se potriveste la aproape toate paharele Nuby.

PAHARUL: este fabricat dintr-un material plastic solid si este aproape incasabil in conditii normale de utilizare. Poate fi utilizat in cuptorul cu microunde pentru a incalzi lichidele. CURATARE: Inainte de prima utilizare, tineti-l in apa clocotita timp de 5 minute. Spalati toate elementele, inainte si dupa fiecare utilizare. Poate fi spalat in masina de spalat vase (numai in raftul superior) sau in apa calda cu un sapun bland. Se clateste bine. NU sterilizati paharele in sterilizatorul destinat special biberoanelor de sticla. Nu utilizati un burete aspru pentru a curata.

Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.: ATENTIE! Acest produs nu este o jucarie. A se utiliza intotdeauna sub supravegherea unui adult. Au avut loc accidente atunci cand copiii au fost lasati singuri cu articole de baut, deoarece copilul a cazut sau pentru ca produsul s-a desfacut. Suptul continuu si prelungit de fluide va cauza carii dentare. Copiii mici pot face carii dentare, chiar daca beau bauturi neindulcite. Cariile pot aparea in cazul in care copilului ii este permis sa utilizeze paharul pe perioade lungi in timpul zilei si mai ales noaptea (cand fluxul de saliva este redus) sau in cazul in care paharul este folosit pe post de suzeta. Niciodata nu folositi tetinele pe post de suzeta. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. Incalzirea in cuptorul cu microunde poate genera puncte cu temperaturi supraincalzite. Testati tetinele inaintea fiecarei utilizari, tragand de ele in toate directiile. Aruncati-le in momentul in care incep sa dea semne de deteriorare (largire, fisuri). Nu lasati tetinele in lumina directa a soarelui sau langa alte surse de caldura. Nu le lasati in substante dezinfectante mai mult decat este recomandat (Urmati instructiunile de folosire ale dezinfectantului). Nu lasati componentele paharului la indemana copiilor.

MOD DE UTILIZARE:

Umpleti maximum ¾ paharul cu lichid si insurubati capacul cu atentie. Incalziti in cuptorul cu microunde fara capac. Aveti deosebita grija cand incalziti la microunde. Agitati intotdeauna alimentele incalzite pentru a asigura o distributie uniforma de caldura si testati temperatura inainte de servire. Nu utilizati produsul pentru bauturi carbogazoase. Acestea pot provoca presiune in pahar si pot deteriora mustiucul antipicurare, provocand si scurgeri de picaturi. Pastrati aceste informatii. Pentru mai multe informatii: www.nubytv.com

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

 Nuby Tritan Pahar stop picatura cu manere 360 straw 240ml 6+

Nuby Tritan Pahar stop picatura cu manere 360 straw 240ml 6+

Nuby Pahar cu mustiuc moale stop picatura cu manere si pai 360, 240ml, 6+

Art. 10446

Scrieţi o recenzie