Oferte speciale

Categorii produse

Produse vizualizate

Baby Nova Suzete orto din silicon – Talia 1

Nou

Suzete ortodontice Baby Nova din silicon cu inel transparent– Talia 1 (0-6 luni)

Realizata din polipropilena (PP) BPA free

2buc/ blister

Detalii

12,91 lei

Tabel date

CompositionsSilicon

Informații

Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A.

Disponibile cu Talia 1 pentru sugari de pana la 3-6 luni, Talia 2 pentru copii de pana la circa 18 luni si Talia 3 de la 18 luni. Pentru igiena si siguranta, schimbati tetina cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei.  Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda . Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele. Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat!

Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

 

Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii. Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material. Din motive de igiena si siguranta, schimbati suzeta dupa 1-2 luni de utilizare.

 

Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice.

Acest produs este in concordanta cu EN 1400.

 

Fabricate in Germania

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Baby Nova Suzete orto din silicon – Talia 1

Baby Nova Suzete orto din silicon – Talia 1

Suzete ortodontice Baby Nova din silicon cu inel transparent– Talia 1 (0-6 luni)

Realizata din polipropilena (PP) BPA free

2buc/ blister

Scrieţi o recenzie

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: