Oferte speciale

Categorii produse

Produse noi

Produse vizualizate

Maxiderma pentru maini Măriţi imaginea

Maxiderma pentru maini

1010158

Nou

Maxiderma pentru maini

Crema pentru maini cu 10% uree

56g 

Detalii

In Stoc

25,53 lei

Informații

Maxiderma este o gama de produse dermatologice care pastreaza pielea hidratata si sanatoasa. Formulele concentrate ale produselor noastre îmbunatatesc starea mainilor si a picioarelor extrem de uscate, crapate si deshidratate, precum si preventia aparitiei crapaturilor la pielea predispusa.

Toate produsele Maxiderma au fost dezvoltate în conformitate cu functia specifica a acestora. Ureea (prezenta in proportie de 25% si 10% in compozitia produselor), care se gaseste în pielea umana normala (ca un factor de hidratare natural  prezent in proportie de aproximativ 7% in pielea umana), este o componenta integrala a bazei de hidratare intensa pentru Crema pentru calcaie si picioare Maxiderma si pentru Crema de maini Maxiderma. Ureea îmbunatateste nivelul de hidratare a pielii prin marirea nivelului de absorbtie a apei in stratul de piele.

Produsele noastre au la baza cercetarea  stiintifica si au un efect de hidratare dovedit clinic. Crema pentru calcaie si picioare Maxiderma se poate utiliza si pentru tratarea pielii uscate, dure si crapate cauzate de diabet.

Crema pentru calcaie si picioare Maxiderma si Crema de maini Maxiderma contin o formula hidratanta aparuta ca urmare a relatiei dintre stiinta si natura, esentiala pentru îngrijirea corespunzatoare a picioarelor si a mainilor.

De ce Maxiderma?

  •                       Deoarece efectele sale se pot observa dupa 3 ZILE.
  •                       Deoarece poate fi utilizata de persoanele care sufera de diabet.
  •            Deoarece este adecvata utilizarii zilnice.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Maxiderma pentru maini

Maxiderma pentru maini

Maxiderma pentru maini

Crema pentru maini cu 10% uree

56g 

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: